ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a propus, in cadrul intalnirii desfasurate luni intre PNL si PDL, o Delegatie Permanenta cat mai urgenta, in cadrul careia sa se decida cine va fi candidatul dreptei la prezidentiale. Antonescu a precizat ca propunerea sa nu a fost acceptata, adaugand ca o cercetare sociologica ar dura prea mult.

“Suntem intr-un calendar foarte strans, am propus sa simplificam lucrurile, sa mergem la o Delegatie Permanenta cat mai rapid. Eu am propus aceasta formula mai rapida. S-a insistat sa se faca un sondaj, nu e problema mea”, a spus Antonescu.

Intrebat daca s-a simtit deranjat de faptul ca nu i-a fost acceptata propunerea, Antonescu a raspuns: “Nu m-a deranjat, pentru mine e important sa-mi fac cunoscut punctul de vedere. Indiferent de rezultate, sondajul nu e foarte relevant precum o cercetare calitativa. Dar nu sunt sociolog”, a adaugat fostul presedinte al PNL.

Citeste si: Vasile Blaga este optimist fata de fuziunea PNL cu PDL

“PDL nu a fost de acord cu un sondaj comun, cu o cercetare sociologica mai ampla care ar fi necesitat trei saptamani. Ori noi nu am fi avut timpul sa facem noi liberalii un sondaj timp de trei saptamani si ei iarasi, apoi sa facem unul comun. Sa luam noi decizia politica! Hai sa luam decizia politica, decizia o ia totusi Delegatia Permanenta”, a mai declarat Antonescu.

“Nu pun la indoiala veridicitatea, ci relevanta. Daca asta este decizia, mergem cu ea”, a tinut sa adauge Antonescu.

Vezi aici cine este noul purtator de cuvant al PNL

Antonescu a adaugat ca nu va fi o nenorocire daca nu va fi el candiatul la prezidentiale.

Referitor la declaratiile facute de Elena Udrea la Constanta, potrivit carora pentru a-l vota pe Crin Antonescu, acesta va trebui mai intai sa se dezica de Victor Ponta, liberalul a declarat: “D-na Udrea am vazut ca pune niste conditii in ceea ce ma priveste. Sa-mi puna conditii inainte sa-i cer votul… mi se pare caraghios, mai ales pentru o doamna”.