ANTONESCU: Comunistii erau rai, dar macar erau seriosi! Nu scriau SCRISORELE si umblau cu prefacatorii

CRIN ANTONESCU, presedintele Partidului National Liberal (PNL) a vorbit, joi dupa-amiaza, despre istoria partidului sau, precizand ca acesta a fost scos in afara legii de catre COMUNISTI, despre care a adaugat ca erau oameni RAI, dar SERIOSI si ca nu umblau cu SCRISORELE sau PREFACATORII.

“Vreau sa ii spun ceva lui VICTOR PONTA si celor din anturajul sau, DANIEL CONSTANTIN, si altora din PSD. Niste lucruri nu ca de la competitor politic la competitor politic, ca de la un om care cunoaste ceva mai bine istoria acestei tari, in orice caz istoria acestui partid. Ii spun clar: si daca nu ne atingem obiectivul, daca luam 2-3%, acest partid nu poate fi pus in genunchi de nimeni. Nici de TRAIAN BASESCU, nici de VICTOR PONTA, nici de LIVIU DRAGNEA, nici de GABRIEL OPREA, nici de SEBASTIAN GHITA, nici de MIHAI GADEA. De nimeni.

Citeste si: CRIN ANTONESCU, optimist: In toamna, voi deveni PRESEDINTELE ROMANIEI! 

Este un partid pe care l-au scos in afara legii comunistii. Aia erau oameni seriosi, rai, dar seriosi nu scriau SCRISORELE si umblau cu PREFACATORII. L-au scos in afara legii. Au fost in puscarie… Gheorghe Bratianu, Dinu Bratianu, lideri, oameni mari au murit in puscarie. 40 de ani nu s-a mai stiut de PNL nici macar in carti si cand a existat sansa libertatii a reaparut mai puternic ca oricand”, a declarat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: IOHANNIS: Nu o sa-mi dau demisia nici de la partid, nici de la Primarie, indiferent de rezultatul alegerilor 

Sursa foto: adevarul.ro