ANTONESCU, constient de IMPORTANTA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

CRIN ANTONESCU

Crin ANTONESCU a declarat , astazi, la Targu Mures, ca ALEGERILE EUROPARLAMENTARE sunt esentiale pentru viitorul PNL. Liderul liberal este convins ca odata cu 25 mai, PNL va deveni o forta.

Fostul presedinte al Senatului are incredere in votul romanilor, insa a luat si raul in calcul. In cazul unui esec, ANTONESCU este de parere ca vor veni vremuri grele pentru partidul pe care il conduce.

Citeste si: ANTONESCU: Declaratia Monicai Macovei denota expresia unui comportament DEVIANT

“Istoria PNL se va schimba in 2014, ea nu poate continua asa cum a  decurs pana acum. Fie  PNL devine in anul 2014, in cursul bataliei electorale , si nu numai, un partid suficient de puternic astfel incat sa-si asume ca numărul 1  conducerea Româaiei, fie devine un partid de mana a II-a”, a spus Antonescu in discursul de la Targu Mures.

Potrivit lui Antonescu, anul electoral 2014 inseamna “o batalie simpla”, dar nu si usoara, intre “doua asa-zise tandemuri: Antonescu-Iohannis versus Basescu-Ponta”.

Citeste si: FLORIN ROMAN, presedintele PNL ALBA IULIA: Dragnea m-a amenintat direct si Ponta indirect

El a sustinut ca “adversarii” din “tandemul Basescu-Ponta” au un pact de coabitare, vorbesc asemanator, “chiar daca unul impotriva celuilalt” si “mai ales tac impreuna”, iar acest tandem “functioneaza si are acum pe mâna tara”.

“Tandemul Antonescu-Iohannis inseamna aspiratia tuturor pentru aceste obiective si inseamna oferta, propunerea, ipoteza pe care o oferim alegatorilor care nu il mai vor nici pe Basescu, s-au saturat de ce s-a intâmplat in timpul lui, dar nu mai vor sa se intoarca, printr-un soi de reincarnare politica a lui Nastase, care este Ponta, in 2004, ci vor sa mergem inainte catre ora Europei, catre valorile Europei si catre anii care urmeaza din 2015 incolo”, a spus liderul PNL.