Antonescu: Cum sa ai incredere intr-un premier care il prefera pe Kelemen Hunor in locul lui Klaus Johannis

ANTONESCU, reactie la declaratia lui Basescu: Nu a existat nicio lovitura de stat in 2012

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, ca Victor Ponta ar trebui sa-si faca griji in ceea ce priveste increderea pe care o are electoratul in el, in conditiile in care actiunile sale au inselat asteptarile electoratului, respectiv aceea de a-l aduce in fata pe Kelemen Hunor in locul lui Klaus Iohannis si de a incheia o constructie politica cum a fost USL.

“Cum sa mai ai incredere intr-un prim-ministru care a pus capat unei constructii politice foarte serioase, intr-un prim-ministru care il prefera unui om de talia lui Klaus Johannis pe Kelemen Hunor si UDMR-ul care sa ne faca sa ne simtim in minoritate in Romania, cand pui o armata de hermeneuti sa explice cum, de fapt dezgustat de cat ai suferit in lupta politica, te retragi la Cotroceni? Cum sa mai ai incredere?”, a spus Antonescu, la RTV.

Crin Antonescu vorbeste despre presiunile la care sunt supusi primarii PNL

Totodata, Crin Antonescu a reiterat afirmatia mai veche potrivit careia “PSD este un partid care fura”. “Au inceput sa fure in timp ce eram impreuna, iar asta n-am suportat. Pe parcursul lui 2013, comportamentul PSD ne-a dus accelerat la concluzia ca nu putem continua impreuna”, a explicat presedintele PNL.

Foto: RTV