ANTONESCU: Daca devin presedinte, IOHANNIS e cel mai potrivit pentru conducerea PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara, in studioul B1 TV, ca in situatia in care va deveni presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS va fi cea mai potrivita persoana pentru conducerea PNL.

Intrebat de Robert Turcescu daca Klaus Iohannis este persoana potrivita sa-i succeada la conducerea PNL, Crin Antonescu a raspuns: “Nu numai, ci si succede conform statului intr-o asemenea ipoteaza. Domnul Klaus Iohannis, care este prim-vicepresedinte al partidului, are in vigoare prealuarea prerogativelor presedintelui partidului de cate ori se impune. Nu exista o criza de succesiune”, a declarat Crin Antonescu.

Citeste si: PNL a decis cand va fi depusa motiunea de cenzura

Presedintele liberalilor a mai spus ca in momentul in care nu va mai candida la conducerea partidului, KLAUS IOHANNIS va fi cel mai potrivit pentru aceasta functie, acesta fiind si motivul pentru care l-a propus in functia de prim-vicepresedinte.

“Cand va exista un congres al PNL si eu nu voi candida, fara indoiala Klaus Iohannis este cel mai potrivit. In momentul in care am facut propunerea ca domnia sa fie prim-vicepresedinte am avut in vedere acest lucru”, a explicat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: Antonescu: Nu intrevad vreo refacere de alianta intre PNL si PSD