Antonescu: Declaratia lui Voiculescu, profund nerusinata. PNL a fost permanent adversarul radical al lui Basescu

Liderul PNL Crin Antonescu a spus, sambata, ca declaratia lui Dan Voiculescu la adresa PNL este una “profund nerusinata” si a specificat faptul ca liberalii au fost permanent adversarii lui Traian Basescu si vor ramane pana ce sistemul politic condus de acesta va fi eliminat.

“Declaratia domnului Voiculescu, conform careia PNL s-ar apropia si i-ar zambi presedintelui Traian Basescu, este o declaratie profund nerusinata. PNL a fost adversarul permanent si radical si va ramane adversarul lui Traian Basescu, al sistemului politic al lui Traian Basescu pana cand acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Basescu, dimpotriva tensiunile în interiorul USL, între PNL si PSD, între mine si Victor Ponta au fost generate de momentul coabitarii, de momentul negocierii sefilor parchetelor cu Traian Basescu si nicidecum invers. De aceea, afirm ca declaratia privitoare la apropierea PNL de Traian Basescu, coroborata cu declaratia ca PNL ar avea o atitudine imorala fata de PSD din partea lui Voiculescu este o declaratie profund nerusinata”, a afirmat, pentru “Gandul”, Crin Antonescu.

Reamintim ca Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca PNL i-a jignit pe conservatori apropiindu-se prea mult de Traian Basescu. 

“PSD se consolideaza, PSD se pregateste pentru a avea rezultate maxime anul viitor, cand sunt doua randuri de alegeri, europarlamentare si prezidentiale. E normal sa se pregateasca, ca orice partid politic. PNL incearca, nu de putine ori avand actiuni frivole vizavi de partenerii nostri din USL, PNL ne-a jignit si pe noi de cateva ori, reactii cel putin imorale vizavi de PSD, incearca sa zambeasca, sa se imprieteneasca cu presedintele Traian Basescu si cu PDL”, a spus Dan Voiculescu.

Citeste si:

Rares Manescu: Criticile aduse PNL de Dan Voiculescu nu se justifica, atacurile in public nu sunt o solutie

Razvan Mironescu: Recomand domnului Voiculescu sa ridice eventuale probleme in cadrul USL sau ACD