ANTONESCU: Declaratia Monicai Macovei denota expresia unui comportament DEVIANT

CRIN ANTONESCU, presedintele Partidului National Liberal (PNL), i-a replicat vineri MONICAI MACOVEI dupa ce europarlamentarul PDL a declarat ca el cat si Victor Ponta si Dan Voiculescu ar trebui raspunda pentru neintrarea ROMANIEI in spatiul Schengen, informeaza Agerpres.

“Iata un nou exemplu de inadecvare la realitate al doamnei MACOVEI. Pentru ca a vorbi de tradare a interesului national si de raspundere penala – in conditiile in care esti totusi jurist, fost ministru al Justitiei nu mai vorbesc si procuror – inseamna sa faci fie o PROPAGANDA grosiera IRESPONSABILA, fie sa nu stii pe ce lume traiesti (…) Deci nu ai ce comenta despre asemenea declaratii, sunt declaratiile unor extremisti iresponsabili, categorie din fericire restransa si din care doamna MACOVEI pare a fi cea mai interesanta si mai proeminenta persoana. Deci e o declaratie DEVIANTA, expresia unui COMPORTAMENT DEVIANT”, a spus CRIN ANTONESCU. 

Citeste si: RAMONA MANESCU: Nu avem politici si strategii coerente in domeniile prioritare

ANTONESCU a afirmat ca despre NEINTRAREA in Schengen ar trebui sa fie intrebati si cei care s-au aflat la putere pana in vara 2012, cum ar fi si MONICA MACOVEI, dar si presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc. LIDERUL liberalilor a aratat ca faptul ca ROMANIA nu a intrat in Schengen nu poate fi imputat, pana la urma, nimanui din ROMANIA si ca nici PNL nu i-a imputat acest aspect presedintelui statului sau liderului PDL, insa acestia “in mod mincinos si demagogic” arata cu degetul spre PSD si PNL.

“Deci de ce, daca din punct de vedere tehnic conditiile erau realizate, de ce, atunci cand nu se intampla nimic din ceea ce doamna respectiva poate sa califice drept lovitura de stat sau alte ABERATII, de ce nu am intrat in Schengen?”, a mai spus ANTONESCU. 

Europarlamentarul PDL MONICA MACOVEI  a sustinut vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca VICTOR PONTA, CRIN ANTONESCU si DAN VOICULESCU trebuie sa raspunda pentru NEINTRAREA Romaniei in spatiul Schengen. Ea a declarat vineri ca poate fi vorba inclusiv de o raspundere penala.

Citeste si: FLORIN ROMAN, presedintele PNL ALBA IULIA: Dragnea m-a amenintat direct si Ponta indirect 

“Ultima tara care se opunea intrarii Romaniei in Schengen era Olanda, care a spus ca mai vrea doua rapoarte MCV bune. Primul a fost la sfarsitul lui 2011 si al doilea urma sa fie in iulie 2012. Cel de-al doilea, din iulie 2012, a fost devastator dupa incalcarile statului de drept, ale Constitutiei, comise de USL. (…) Asa incat, Ponta, Antonescu si Voiculescu sa dea socoteala si sa raspunda pentru faptul ca nu am intrat in Schengen in 2012”, a afirmat MACOVEI.

Sursa foto: jurnalul.ro