Antonescu, despre atacul lui Tariceanu: Nimeni nu isi poate bate joc de PNL

Crin Antonescu i-a raspuns taios colegului de partid, Calin Popescu Tariceanu, care  a vorbit despre o negociere nepotrivita cu PSD. Presedintele liberal a convocat maine BPN al PNL tocmai pentru a clarifica mandatul sau la conducerea partidului.

Intrebat de Robert Turcescu la postul B1 Tv cum vede ultimele declaratii ale lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL a raspuns: “Atat de urat, incat nu imi vine sa vorbesc despre asta. Nu se poate ca atunci cand esti angajat intr-o negociere dura, cu un mandat dat de partid, inclusiv dat de domnul Tariceanu, discuti lucruri decisive, cineva din spate sa iasa si sa spuna ca e mai bine sa facem ca domnul Ponta.

Eu am convocat un birou al PNL pentru ca e nevoie sa limpezim aceste lucruri. Acest partid poate sa guverneze sau nu, dar nimeni nu isi bate joc de el, nu l-am infiintat nici eu, nici Tariceaanu. Un partid, care de si e mai mic, e in centrul atentiei. La asta chiar nu ma asteptam!

Citeste si: Antonescu vrea sa clarifice lucrurile: BPN al PNL se va reuni marti

Si domnul Tariceanu si domnul Orban m-au tot atacat, am inteles cand au venit atacurile dinspre dreapta. Am inteles-o, era oarecum logic. Dar sa ataci dinspre PSD e de neinteles”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a vorbit si despre situatia fostilor ministri Chitoiu si Gerea, despre care premierul Ponta da de inteles ca ar fi inca in functii, pentru ca demisiile nu ar fi fost depuse la magistratura. “Incepe ceva jenant. Gerea si Chitoiu si-au dat demisia public, nu sunt lucruri de pus in discutie. Cei doi nu au aprticipat la ultima sedinta de Guvern. Sper ca nu ajungem la o criza de secretare de registratura, gandindu-ma la declaratiile confuze ale lui Victor Ponta”, a mai spus prezidentiabilul USL.

Sursa foto: captura B1 Tv