ANTONESCU, DEZVALUIRI despre cum a ajuns KLAUS IOHANNIS presedinte

FOST PRESEDINTE PNL, CRIN ANTONESCU, ROCADA, PREZEIDENTIALE, KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTELE ROMANIEI, CANDIDATURA, DISCUTIE, IPOTEZA

Fostul presedinte al PNL CRIN ANTONESCU a povestit, la postul B1 Tv , cum s-a facut rocada candidaturii la prezidentiale intre el si KLAUS IOHANNIS.

“In preajma, sau chiar imediat dupa inceputul campaniei electorale pentru europarlamentare eu am avut o discutie cu KLAUS IOHANNIS in care l-am intrebat. Eram numai noi doi. L-am intrebat, foarte sincer, daca totusi nu am putea sa luam in discutie, strict teoretic deocamdata, ipoteza unei candidaturi a domniei sale (n.r. – la Presedintie)”, a spus CRIN ANTONESCU.

Ce i-a raspuns KLAUS IOHANNIS?. “Ca nu”. “Ferm, asa sec, in stilul lui?”, a intrebat moderatorul. „Da, sigur”, a raspuns Antonescu. “Relatiile mele cu KLAUS IOHANNIS erau, in acesti ani, nu foarte multe, nu foarte intense, dar foarte clare. Cristal. Nu era un om pe care sa-l intrebi de sapte ori un lucru”, a punctat fostul sef al PNL.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU RUPE TACEREA: Si alti lideri PNL trebuiau sa DEMISIONEZE dupa EUROPARLAMENTARE, iar PONTA dupa PREZIDENTIALE

Discutia s-a repetat dupa ceva timp. “Cand eu am demisionat de la partid, l-am mai intrebat o data pe KLAUS IOHANNIS atunci, dupa aceste intamplari, l-am mai intrebat inca o data ce mai crede despre povestea respectiva ( n.r. -despre candidatura la Presedintie). De aceasta data mi-a dat un raspuns evaziv, recunosc ca nu am fost foarte fericit”, isi aminteste CRIN ANTONESCU.
A treia discutie nu a mai existat. Desi nu a participat la campania prezidentiala a lui KLAUS IOHANNIS, fostul presdinte PNL recunoaste ca, pana la urma, deznodamantul i-a provocat „o mare bucurie”.

Sursa foto www.b1.ro