Antonescu, despre declaratia lui Daniel Constantin: M-a speriat foarte tare si cred ca o sa-mi bag mintile in cap!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, marti, cum comenteaza declaratiile liderului PC Daniel Constantin, ca Oprescu ar fi o varianta de candidat la Presedintie, el raspunzand ironic ca s-a speriat foarte tare si adaugand: “Cred ca o sa si imi bag mintile in cap”.

“M-am speriat foarte tare de ce a spus Daniel Constantin si cred ca o sa si imi bag mintile in cap”, a spus Antonescu, intrebat despre declaratia lui Daniel Constantin, care a spus ca Uniunea Social-Democrata include partide care formeaza si Uniunea Social-Liberala care are deja un candidat la Presedintie, Crin Antonescu, dar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, poate reprezenta o posibila varianta daca lucrurile vor “degenera”.

Pe de alta parte, liderul PNL a negat ca s-ar negocia cedarea catre PSD a portofoliului Afacerilor Interne.

Afla aici detalii despre lasarea USD

“Nu s-a pus aceasta problema. Am spus si aseara ca nu a existat o propunere a PSD in acest sens. (…) Ramanem cu ministerele pe care le stiti”, a spus el.

Intrebat daca este deranjat de unele critici privind deciziile PNL, Antonescu a raspuns: “Nu ne deranjeaza nimic, nu are ce sa ne deranjeze. Suntem in fata unei discutii care se va desfasura civilizat si, dupa parerea mea, va avea rezultate rapide si bune. (…) in orice caz, nimeni nu cauta un motiv de scandal in aceste discutii, ci o formula eficienta si functionala a Guvernului”.

El si-a declarat convingerea ca, pana la urma, se va ajunge la un consens.

“Ne vom intelege. De vreme ce, pana la urma, in ce situatie suntem? Situatia in care PNL a propus niste noi ministri, noi ministri despre care prim-ministrul a spus ca sunt oameni de valoare, l-am propus pe Klaus Iohannis vicepremier si l-am auzit eu, din nou, pe primul ministru ca este de acord cu pozitia de vicepremier si de ministru de Interne pentru Klaus Iohannis”, a aratat liberalul.