Antonescu, despre declaratia lui Voiculescu: E o gluma nefericita, poate un atac de panica!

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca afirmatia lui Dan Voiculescu legata de o intelegere a sa cu Traian Basescu pentru a-l “baga” la inchisoare este “o gluma nefericita”. Liderul liberalilor a declarat, vineri, ca nu s-a inteles cu seful statului sa bage la inchisoare pe nimeni si a pus declaratia conservatorului pe seama unui “atac de panica”.

“Era presupun o gluma, adica sunt convins ca era o gluma. Nu m-am inteles cu domnul Basescu sa bag in inchisoare pe nimeni, nici pe domnul Voiculescu”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

El a fost intrebat daca este vorba de un atac al lui Dan Voiculescu in cazul sau. “Un atac de panica poate…”, a raspuns liderul PNL. “Deja formula «apreciez sinceritatea domnului Basescu» e o gluma. E o gluma nefericita, dar e o gluma”, a mai comentat Antonescu.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, afirma, “vineri, pe blog, ca presedintele Traian Basescu anunta, joi seara, ca “s-a inteles cu Antonescu” sa il bage pe liderul conservator la inchisoare.

“Aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, Traian Basescu a declarat ca Antonescu nu a sprijinit legea amnistiei ca semnal pentru Dan Voiculescu. Apreciez sinceritatea lui Basescu cand anunta ca s-a inteles cu Antonescu sa ma «bage» la inchisoare, ca si cum ei doi ar hotari acest lucru, nu instantele de judecata. Apreciez onestitatea cu care anunta instantele de judecata ca sunt un «viitor puscarias», sugerandu-le sa se conformeze viziunii sale”, scrie Voiculescu pe blog.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca nu a fost o presiune mica din partea lui Dan Voiculescu pentru Legea amnistierii si gratierii, ci o presiune consistenta, atat pe Crin Antonescu, cat si pe Victor Ponta.

Traian Basescu a explicat la “Adevarul Live” ca parlamentarii au introdus si amnistia, pe langa gratiere, pentru a acoperi si viitorul.

“Voiculescu este un viitor puscarias. Cel putin asa cum arata prima instanta, cu cinci ani. Nu a fost o presiune mica din partea lui Voiculescu pentru aceasta lege cu amnistia si gratierea, ci o presiune consistenta, in mod cert pe ambii lideri, si pe Ponta, si pe Antonescu”, a spus Traian Basescu.