ANTONESCU, despre EUROPARLAMENTARE: Suntem hotarati sa CASTIGAM!

Crin ANTONESCU este foarte optimist in privinta succesului pe care PNL il poate inregistra la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai. Liderul liberal  are convingerea ca romanii vor vota in numar mare candidatii PNL inscrisi in cursa pentru PE.

 “In fata acestor alegeri, suntem hotarati sa ne luptam, suntem hotarati sa castigam si depinde numai si numai de noi sa reusim acest lucru. Avem candidati foarte buni! Iar cand spun ca sunt eurocampioni, cand spun ca sunt niste oameni pe care cu toata inima putem sa indemnam oamenii sa-i voteze sa-i trimitem din nou, vorbesc despre lucruri precise, concrete! Avem un Manifest politic concret <Prosperitate! Natiune! Libertate!>, singurul program politic propriu-zis din aceasta campanie!

Citeste si: RAMONA MANESCU se afla in judetul Constanta, pe 3 Mai va merge pe plaja Cotton Beach din Mamaia

Sunt increzator si optimist pentru ca am constiinta impacata si pentru ca am convingerea ca, impreuna cu liberalii, facem, in fiecare zi, un pas pe drumul drept. Pe drumul drept pentru noi, pe drumul drept pentru rostul nostru in societatea romaneasca, in Romania de azi si in Romania viitorilor ani!”, a scris Crin ANTONESCU pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: ANTONESCU, satul de comportamentul lui PONTA: MINTE! Nu am avut o relatie de familie! Mi se face GREATA!

Sursa foto: facebook.com