Antonescu, despre scrisoarea lui Ponta catre Basescu: Este normal, premierul face toate efoturile pentru ca bugetul sa fie adoptat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a catalogat, marti, drept oportuna scrisoarea transmisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu, prin care i-a cerut o intalnire in care sa discute despre proiectul de buget si despre consecintele suspendarii acordului Romaniei cu FMI. Liderul liberal a subliniat ca premierul face toate eforturile pentru ca bugetul de stat sa fie adoptat.

“Da, sigur ca da. (este o intalnire oportuna – n.r.). Este un demers normal al premierului, am discutat despre acest lucru. Este normal, face toate efoturile pentru ca bugetul sa fie discutat, adoptat, sa intre in vigoare. Sunt lucruri absolut normale”, a declarat Antonescu.

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ar putea avea loc marti, la ora 17.00, potrivit unor surse. 

Premierul Victor Ponta i-a propus presedintelui Traian Basescu o intrevedere pe tema memorandumului cu FMI si a proiectului de buget pe 2014, la care sa participe atat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cat si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, si ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

Vezi aici scrisoarea trimisa de Ponta lui Basescu