ANTONESCU: Facem CONGRES in IULIE

CRIN ANTONESCU a vorbit, luni seara, despre  CONGRESUL PNL, cel care va stabili NOUL PRESEDINTE al partidului. Liberalul a anuntat faptul ca , mai mult ca sigur, in luna iulie va avea loc IMPORTANTA reuniune.

“Delegatia permanenta de miercuri(n.r.- 28 mai) va stabili data , locul si agenda Congresului Extraordinar. Ma intereseaza ca toate pregatirile sa decurga conform statului pentru ca partidul (n.r.- PNL) sa depaseasca acest moment dificil. Doar noi ne-am asumat esecul”, a declarat ANTONESCU, luni seara.

Citeste si: ANTONESCU, dupa demisia din fruntea PNL: Miercuri se va stabili cand va fi convocat congresul

Fostul presedinte PNL  a facut o analiza a ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE  de anul acesta, concluzionand ca un singur partid a iesit foarte putin sifonat, PDL.

“Toate partidele au suferit un esec. Cel mai mic esec a fost suferit de PDL.

PSD-ul a fost mult sub asteptarile sale. E si mai grav pentru ei. (…) Ponta trebuie sa isi faca griji pentru la toamna.

Se lauda Elena Udrea ca un partid format in 3 luni a luat 6 procente. Nu e chiar asa. PMP-ul nu a luat procentele din senin. A fost la mijloc presedintele jucator.

Citeste si: Ludovic Orban a anuntat ca va candida la sefia PNL

Mircea Diaconu a luat voturile avand statutul de victima”, a concluzionat CRIN ANTONESCU.

ANTONESCU i-a raspuns pe un ton civilizat presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, cel care il numise ”lichea”.

”De 5 ani, sunt tinta tuturor atacurilor. Ion Iliescu s-a lasat luat de val, din cauza anturajului prost, cu Dragnea…Ca si pe mine m-a afectat anturajul asta, te lasi afectat. Ma mir ca fostul presedinte a avut limbajul asta”, a spus Antonescu.