Antonescu ii da replica lui Basescu: I-o fi dor de suspendare, dar nu avem in vedere acest lucru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, raspunde acuzatiilor aduse de presedintele Traian Basescu, care a declarat ca Sorin Rosca Stanescu, Dan Voiculescu si Victor Ponta au facut un plan prin care sa-l scoata vinovat ca a tradat tara.

“Deja cred ca e in stare sa declare orice. Pe mine ma acuza? Nu cred… Eu ma astept la multe de la domnul Basescu, dar sa ma acuze pe mine de inalta tradare, nu. (…) Il acuza pe Ponta de inalta tradare? Tara trece prin momente grele, va spun sincer”, a spus aseara Crin Antonescu.

Intrebat de jurnalisti despre acuzatiile aduse de Basescu, Antonescu le-a cerut sa precizeze despre ce presedinte este vorba, pentru ca “suntem o tara de presedinti”.

“I-o fi dor de suspendare, dar nu avem in vedere acest lucru”, a adaugat Antonescu.

Reamintim ca presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca ar fi existat planul unei campanii de denigrare a lui, insa presedintele liberal Crin Antonescu nu ar fi implicat in ea.

“Cred ca pozitia PNL a fost corecta, presupunand ca ar fi fost adevarate acele docuemte, in mod cert un candidat nu se ocupa de plati. Nu a fost o campanie prezidentiala. Nu am nici un motiv sa suspectez ca ar fi fost implicat Crin Antonescu in pregatirea acestei campanii, dar in ceea ce priveste ministrul Stroe, nu le pot proba”, a spus Basescu.