ANTONESCU ii raspunde lui Ponta: Este exclusa refacerea USL, PNL este in opozitie

ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, ca reactie la afirmatia lui Victor Ponta, potrivit careia refacerea USL cu PNL are peste 51% sanse de realizare, ca o asemenea ipoteza este “o iluzie”, amintindu-i premierului ca USL nu mai exista, iar liberalii sunt in opozitie.

“Iluzia refacerii USL constituie o miza pentru domnul Ponta, pe care chiar domnia sa o accentueaza foarte mult pentru ca in felul asta spera ca o parte din ce a insemnat asteptarea si investitia de vot a multor cetateni romani sa-i revina lui. Nu e nimic serios, exclud o asemenea posibilitate. Ma bucur totusi ca cifra avansata de numai 51%, poate fi luata ca un semn de revenire”, a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Vezi aici declaratia lui Victor Ponta privind refacerea USL

Liderul PNL a tinut sa puncteze ca PNL se afla in opozitie, precum si faptulc a Ponta a lansat ipoteze si cu Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu pe care sa-i sustina la prezidentiale, insa in periplul electoral din teritoriu a cerut voie sa candideze el la Presedintie.

“USL nu mai exista, exista dnul Victor Ponta si domnul Daniel Constantin. PNL este in opozitie, nu mai exista USL. A vorbi despre un candidat comun este fara rost. D-nul Ponta insusi a lansat pe piata diferite ipoteze, a starnit diferite sperante si cu d-nul Geoana, cu domnul Tariceanu, dupa care s-a dus la Bacau si la Tulcea si a cerut voia de a candida dansul la prezidentiale”, a adaugat Antonescu.

Citeste si: ANTONESCU: PNL NU FACE ALIANTE CU NIMENI, IDEEA UNUI TANDEM CU BASESCU E MINCIUNA LUI PONTA

Reamintim ca Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca varianta in care USL se reface cu liberalii din nou la guvernare si cu candidat comun la Cotroceni are peste 51% sanse de realizare.