Antonescu ii recomanda Marianei Campeanu sa analizeze posibilitatea demisiei de la Ministerul Muncii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a recomandat Marianei Campeanu sa analizeze posibilitatea demisiei de la Ministerul Muncii, ca urmare a scandalului privind pensionarea sotului sau, a precizat purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Potrivit Centrului de Investigatii Media a relatat marti ca Mariana Campeanu, actualul ministru al Muncii, i-a dat in 2005, in calitate de sefa a Casei de Pensii Ilfov, “in conditii suspecte” sotului sau, Iulian Campeanu, pensie si indemnizatie de insotitor, ca urmare a incadrarii in gradul I de invaliditate.

Intrebat joi daca va cere demisia Marianei Campeanu, Victor Ponta a aratat ca ministrul trebuie sa se bucure de “solidaritatea” lui, deoarece demisia sa a fost ceruta de presedintele Traian Basescu.

“Orice ministru al Guvernului care este atacat de Traian  Basescu trebuie sa se bucure de solidaritate si o are. Nu consider ca trebuie sa-si dea demisia. (Mariana Campeanu – n.r.). De cate ori presedintele Basescu ataca un ministru, eu il apar. A fost colonelul si dupa aia presedintele. Mi se pare ca trebuie verificat acest lucru de institutiile statului. N-o sa iau de bune afirmatiile dintr-o zona care de obicei se dovedeste nesigura”, a declarat Ponta.