ANTONESCU: In Saptamana Mare putem sa ne amanam polemicile si bataliile politice

ANTONESCU, reactie la declaratia lui Basescu: Nu a existat nicio lovitura de stat in 2012

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara, in emisiunea “Jocuri de putere” difuzata de Realitatea TV, ca a ales sa amane disputele politice in Saptamana Mare, premergatoare Sarbatorilor de Paste, precizand ca singura sa iesire publica in aceasta saptamana a fost una prin care face apel la o minima decenta. 

“Am socotit ca totusi e Saptamana Mare. Singura mea iesire in aceasta saptamana a fost una prin care sa fac apel la o minima decenta. A fost o coincidenta destul de urata ca in Saptamana Mare am asistat la un varf de scandal intre primii doi oameni de stat. Pur si simplu sa avem si noi o saptamana in an in care daca nu se intampla nimic extraordinar, putem sa ne amanam polemicile si bataliile politice”, a declarat Crin Antonescu.

Ce spune Crin Antonescu despre refacerea aliantei DA

Referitor la cazul sefului CJ Mehedinti, Adrian Duicu, Antonescu a declarat ca va cere un raspuns de la primul-ministru.

“Ghiulelele nu sunt in sediile noastre, in acest caz este in sediul Guvernului. Unii se tem ca subiectul Duicu ar fi subiecte astupate de alte stiri. Vom cere un raspuns de la premier in legatura cu acest episod, care nu e unul minor (Duicu -n.r.)”, a adaugat liderul PNL. 
 
“N-am retras parlamentari din comisia Nana si n-am facut nici plangere penala”, a adaugat liderul liberal.