Antonescu l-a felicitat pe Iohannis pentru rezultatul extraordinar de la alegeri

ANTONESCU, reactie la declaratia lui Basescu: Nu a existat nicio lovitura de stat in 2012

Crin Antonescu a declarat in cadrul emisiunii ”Primetimes News”, de la Realitatea TV, ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria de la alegerile prezidentiale de duminica. “L-am felicitat pentru rezultatul extraordinar. Ma bucur”, a spus fostul lider al liberalilor. Totusi, Antonescu a tinut sa sublinieze ca marea victorie a acestui scrutin a fost a alegatorilor, care au transmis politicienilor: ”suntem aici ca sa va pedepsim”.

”De aceasta data, spre deosebire de 2009 sau 2004, am avut nu doi politicieni fata in fata, ci un politician si un non-politician. Asta a generat speranta si verdictul dezechilibrat. In ciuda rezultatului extraordinar pentru care l-am felicitat pe Iohannis si pentru care ma bucur, marea victorie a acestor alegeri este ca s-a transmis mesajul: “Nu ne mai pacaliti, nu stam acasa! Suntem aici, va pedepsim!””, a spus Antonescu.

Citeste si: Crin Antonescu, la Realitatea TV: Pentru a ramane la guvernare, Ponta a distrus multe lucruri printre care si USL

Fostul lider al PNL a adaugat: “Iohannis a fost beneficiarul pedepsirii politicienilor si in niciun caz campania sa nu a determinat acest rezultat. (…) El s-a comportat ca un om de bun simt care tocmai prin aceasta atitudine (…) a fost de ajuns”.

Citeste si: ANALIZA. Ce planuri au PNL si PSD dupa alegerile prezidentiale