Antonescu, la Conferinta de alegeri a CSL: Esentiale sunt identitatea, obiectivele si valorile PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, participa sambata la Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale (CSL), in cadrul careia se va alege noul Birou National de Coordonare. In cadrul evenimentului desfasurat la Romexpo, Crin Antonescu a declarat ca PNL nu va putea da un presedinte al Romaniei daca acesta nu va fi puternic.

“Fara presedinte al Romaniei, PNL a trait, a crescut, deci in multe privinte, pana acum si-a indeplinit menirea”, a spus Antonescu, in deschiderea Conferintei CSL, citat de Agerpres. Antonescu a mai subliniat ca “esentiale sunt identitatea, programul, obiectivele si valorile PNL”.

La Conferinta CSL, Antonescu a mai spus ca “pozitia PNL nu este pusa in pericol in USL, fiind una foarte clara, stabilita si in documentele politice ale Uniunii si de permanenta colaborare din cadrul Guvernului, in cadrul USL si la nivelul deciziilor politice”.

CSL Romania isi alege noul Biroul National de Coordonare pe 11 Mai la Romexpo, incepand cu orele 11.00. La eveniment va participa presedintele PNL, Crin Antonescu, precum si alti lideri liberali: vicepresedintii Daniel Chitoiu, Norica Nicolai, Mihai Voicu, Relu Fenechiu, Varujan Vosganian; Ministrul Cristian David; presedintele TNL, Florin-Alexandru Alexe: reprezentanta OFL, deputatul Gratiela Gavrilescu; europarlamentarul Cristian Busoi; seniorul liberal Dinu Zamfirescu.

Studentii social-democrati sunt reprezentati de Gabriel Petrea, viceprimar al sectorului 6, iar cei conservatori de Vlad Tzone, responsabil cu organizatia de studenti a PC.

In cadrul Conferintei Nationale a CSL, actualul presedinte CSL, deputatul Radu Surugiu, va prezenta raportul de activitate al organizatiei. Claudia Benchescu, candidat pentru pozitia de presedinte CSL, va expune motiunea: Reconstructia Romaniei – sansa generatiei noastre.

Dupa depunerea mandatului actualului presedinte, se vor desfasura alegeri pentru functia de presedinte CSL si pentru ocuparea pozitiilor din cadrul Biroului National de Coordonare CSL.

Sursa foto: Facebook/Florin Alexe