Antonescu, la Congresul PNL: Norica Nicolai si Daniel Chitoiu probabil vor parasi partidul

Antonescu, la Congresul PNL: Norica Nicolai si Daniel Chitoiu probabil vor parasi partidul

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata la congresul partidului ca, cel mai probabil, europarlamentarul Norica Nicolai si fostul ministru Daniel Chisoiu vor parasi PNL dupa ce “isi vor face numarul”, mentionand ca acestia au dat foarte putin partidului.

Antonescu a fost intrebat la cine facea referire atunci cand vorbea de tradatori, in discursul sustinut in fata delegatilor.

Norica Nicolai vrea sa ramana in ALDE: Nu as vrea sa vindem pe pret mic PNL

“Au primit tot de la acest partid, Chitoiu, Radu Stroe, Norica Nicolai, oameni care au dat foarte putin acestui partid si care in acest moment probabil il vor parasi. Partidul nu a stat in ei niciodata, partidul a stat in oamenii care au dat mai mult decat au primit. Niciunul dintre cei care vor pleca, dupa ce isi vor face numarul, nu va lasa partidul mai slab, ci dupa parerea mea mai puternic, pentru ca viata si forta unui partid nu tine de numarul din adunaturi, ci tine de vointa si de capacitatea, de caracterul oamenilor sai. Asta e o observatie generala, e o observatie de experienta, n-are nimic de a face cu Norica Nicolai”, a declarat Antonescu, dupa ce si-a exprimat votul pentru presedintia PNL.

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL

El a fost intrebat cum se va implica in activitatea partidului pe viitor.

“Nu va rapiti placerea pe care o genereaza oricarui om normal suspansul”, a replicat Antonescu.