Antonescu, la Congresul UDMR: Premierul avea alergie la portocaliu, astazi este rezervat fata de galben si albastru. Sunt uimit!

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Congresul UDMR, ca i-a crescut inima cand a vazut steagul secuiesc, in culorile galben si albastru, aceleasi ca ale PNL, insa s-a declarat uimit de faptul ca premierul Victor Ponta, care “pana nu de mult avea o mica alergie la portocaliu, astazi e rezervat la galben si albastru”, transmite Mediafax.

Antonescu a tinut sa sublinieze inca de la inceput ca nu va vorbi in calitate de persoana, ci in calitate de presedinte al PNL.

“Va doresc viata lunga si, asa cum se spune, implinirea tuturor dorintelor. Nu v-am adus niciun cadou, sunt un pic stanjenit pentru ca la Congresul PNL presedintele Kelemen ne-a adus un cadou (steagul secuiesc – n.r) care a fost primit cu simpatie si respect. L-am perceput, l-am inteles si il pastram foarte bine pentru ca nu dai unui adversar steagul tau. Nu am fost niciodata dusmani, este foarte pretios pentru noi”, a spus Antonescu, referindu-se la steagul secuiesc pe care l-a primit cadou de la liderul UDMR la Congresul PNL.

Crin antonescu a tinut sa sublinieze ca i-a crescut inima vazand la Congresul UDMR cele doua culori din steagul secuiesc, galben si albastru, aceleasi ca ale PNL.

“Mi-a crescut inima vazand cele doua culori. Astazi si intotdeauna, galben si albastru sunt niste culori dragi. Sunt uimit ca premierul, care pana nu demult parea a avea o mica alergie la portocaliu, astazi este rezervat fata de galben si albastru. Nu am nicio problema cu asta, dar am o problema cu dorinta domniei sale de mai mult rosu. Nu, rosu e destul”, a declarat presedintele PNL.