ANTONESCU: La Delegatia Permanenta au fost PREZENTATE elemente ale unui NOU program POLITIC si ECONOMIC

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

CRIN ANTONESCU, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a dezvaluit jurnalistilor subiectele discutate in cadrul DELEGATIEI PERMANENTE a PNL care a avut loc, vineri dupa amiaza, la Brasov.

Liderul liberalilor a declarat ca au fost aduse in discutie subiecte legate de agenda politica, ALEGERILE EUROPARLAMENTARE din 25 mai, dar au fost prezentate si elemente ale unui NOU program POLITIC si ECONOMIC.

“S-au incheiat lucrarile Biroului Politic National si ale Delegatiei Permanente. Maine (n.red. sambata) are loc plenul, sa spun asa, largit al Ligii Alesilor Locali. S-au discutat chestiuni legate de agenda politica din perioada urmatoare si, desigur, de organizare a CAMPANIEI ELECTORALE.

Citeste si: ANTONESCU: Asta cu reinfiintarea USL e ca a II-a asteptare a lui Hristos 

 Au fost prezentate ELEMENTELE din acest moment ale unui nou PROGRAM politic si economic la care se lucreaza si care va fi LANSAT, probabil, la jumatatea lunii mai.

 Am discutat despre MOTIUNEA de CENZURA. Nu s-a schimbat nimic esential. Lucrurile curg in continuare si cea mai mare parte a timpului a fost alocata, sigur, discutiilor de natura organizatorica privitoare la campania electorala in care, iata, incepand de astazi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am intrat”, a declarat ANTONESCU la finele DELEGATIEI PERMANENTE a PNL de vineri.

Citeste si: S-a validat lista CANDIDATILOR PNL pentru ALEGERILE PARTIALE

Sursa foto: realitatea.net