ANTONESCU: Nu am semnat plangerea penala, dar nici nu sunt COMPLICELE lui BASESCU

Crin ANTONESCU  a declarat, astazi, ca nu  semnat plangerea penala impotriva presedintelui Traian BASESCU, dar ca acest lucru nu inseamna ca ar fi COMPLICELE sefului statului, a carui atitudine o considera “scandaloasa”.

”Ca sa fie cei care nu semneaza atacati ca ar fi complicii lui Basescu sau ca ar trebui acum cu totii sa mergem acolo valuri, valuri, carduri, carduri, sa semnam, nu sunt de acord. Dovada ca am vazut un bun tovaras de drum al lui Ponta, Kelemen Hunor, a spus aproape ce am spus si eu: condamna atitudinea lui Basescu, dar nu are treaba cu plangerea penala. De asemenea, un om care este foarte atent la aceste aspecte, anume domnul Oprea, n-a semnat nici domnia sa”, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a punctat ca Victor Ponta nu a lasat-o pe Gabriela Firea sa semneze prima plangere impotriva lui Basescu.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: TRAIAN BASESCU si VICTOR PONTA ne fac tara de RAS

“Declaratia, tonul, atitudinea presedintelui Basescu sunt absolut inacceptabile (n.r. — in cazul Gabrielei Firea), insa persoana amenintata si lezata era ca persoana doamna Firea. Si domnul Pandele. Pandele a spus ca nu depune plangere deoarece este barbat, corect, nu se poate contesta. Doamna Firea depune plangere, in calitate de senator, dand conotatia pe care domnia sa a dat-o si exista riscul sa dea aceasta conotatie pe o interventie atat de scandaloasa a presedintelui”, a mai declarat liderul liberal.