ANTONESCU: Nu am vorbit despre unificarea dreptei niciodata

Presedintele PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat, duminica, la Galati, ca unificarea dreptei este un subiect despre care nu a vorbit niciodata si nici nu are de gand de acum incolo, explicand ca nu refuza o discutie despre dreapta, dar intr-o alta logica, respectiv aceea despre ce reprezinta dreapta in Romania

”Eu nu am vorbit despre unificarea dreptei niciodata si nici n-am de gand. Nu sunt printre cei care refuza o discutie, sunt chiar pasionat de discutii despre dreapta, dar propun o alta logica: propun o discutie despre ce e dreapta in Romania. Ce e dreapta? Ceva ce ii place intr-un anumit moment domnului Basescu, ceva ce-mi place mie, ceva ce nu-i place domnului Ponta. Nu, haideti sa definim dreapta, haideti sa facem niste proiecte de dreapta, cum de exemplu PNL a lansat in urma cu doua zile o strategie economica si despre care nu vorbeste nimeni, ca doar nu este interesanta, hai sa discutam despre Udrea, nu? Deci, proiecte concrete, definitia dreptei, obiectivele dreptei, si atunci discutam. Pentru ca a ne declara asa toti automat de dreapta din punctul meu de vedere nu e interesant, n-am in plan niciun fel de tratative cu nimeni’, a spus Antonescu.

Citeste si: Antonescu: E indecent sa vorbesti in campanie despre saltul cu parasuta sau intrarea lui Basescu la puscarie

Pe de alta parte, Crin Antonescu a comentat si pe marginea posibilitatii intoarcerii lui Calin Popescu Tariceanu in partid. ”Exista posibilitatea sa se intoarca, nu exista posibilitatea sa fie reprimit in PNL”, a declarat Antonescu.

Presedintele PNL s-a aflat duminica la Galati, unde a participat la o adunare electorala, urmand a se intalni si cu alegatorii din Tecuci, Draganesti, Barcea si Liesti.

Citeste si: ANTONESCU: PSD vrea sa duca Romania inapoi in timp. Romania nu va fi niciodata republica lui Mazare