ANTONESCU: Nu avem pe agenda un dialog cu PMP

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anuntat miercuri, dupa Delegatia Permanenta a partidului ca a decis ca liberalii sa dea curs invitatiei PDL la discutii politice, insa a adaugat ca nu are pe agenda un dialog cu PMP. 

“Intotdeauna eu n-am pus nici macar o secunda pozitia noastra fata de Traian Basescu, care se cunoaste. N-avem de ce sa dam o rezolutie de necolaborare cu Traian Basescu. Nu am avut nicio forma de colaborare cu Traian Basescu si nu avem pe agenda un dialog cu PMP. Doamna Udrea este un personaj de presa, nu are o calitate oficiala. Nu s-a discutat despre fuziune sau alianta, nu s-a dat un mandat. Eu sunt retinut fata de formulele de noi aliante, care s-au dovedit neviabile, e nevoie de o constructie durabila, de un mare partid de dreapta”, a declarat Crin Antonescu, inaintea intalnirii cu reprezentantii PDL.

Citeste si: PMP vrea sa faca congres pe 7 iunie

In cadrul sedintei Delegatiei Permanente a PNL s-a decis ca Congresul extraordinar sa se desfasoare in 28-29 iunie in Bucuresti, la care vor participa aproximativ 1.550 de delegati.

Antonescu a mai precizat ca o comisie formata din 17 oameni va redacta proiectul de statut pentru congres, iar in 24 iunie Delegatia Permanenta se va reuni pentru a pune in discutie proiectul de statut, cu toate amendamentele si pentru a-si da votul.

Citeste si: Sorin Frunzaverde sustine fuziunea PNL cu PDL, mai ales in conditiile unui candidat comun la prezidentiale