ANTONESCU: NU CANDIDEZ la PREZIDENTIALE. Dar toti sa stie ca nu sunt SANTAJABIL!

Antonescu ii raspunde lui Ponta: E un sentimental. Dintre asemenea oameni se recruteaza marii poeti, marii artisti

CRIN ANTONESCU nu candideaza la PRESEDINTIE! Fostul presedinte liberal a explicat de ce declarase ca ar putea candida: pentru a demonstra ca nu este si nu a fost vreodata SANTAJAT sau SANTAJABIL.

Crin Antonescu a reiterat ideea potrivit careia este dispus sa revina asupra deciziei de a nu mai participa in cursa pentru Cotroceni,

„Eu am raspuns foarte clar si nu s-a schimbat nimic. Nu doresc sa candidez la Presedintie pentru ca mi e pare ca avem poate sansa mai repede si cu mai multi sorti de izbanda sa gasim un candidat comun.

Aceasta decizie e rodul unei optiuni politice pe care o fac eu.

Citeste si: ANTONESCU reactioneaza: O mizerie, calomnii ordinare. Nu ma faceti, ca voi candida la PREZIDENTIALE!

In momentul in care aceasta diversiune continua, domne, pe mine nimeni, dar nimeni nu incercat sa ma constranga sa candidez. A fost o exprimare ca sa inteleaga oamenii ca nu am nici un motiv altul decat aceasta evaluare pe care am facut-o eu de a nu mai candida. Dincolo de lipsa de logica, ce interes ar fi avut Traian Basescu sa ma scoata din cursa? Vrea sa ii faca viata mai usoara lui Ponta? Greu de crezut.

2. Cum se face ca de atatia si atatia ani m-am batut cu atatia ultra puternici si nu a existat nici cea mai mica suspiciune ca as putea fi santajat, dincolo de aceste lucruri, sa constatam ca o decizie politica nu mai poate fi explicata decat prin asemenea diversiuni.

Citeste si: ELENA UDREA: PONTA sa-l demita pe TEODOROVICI pentru ca prejudiciaza grav interesele Romaniei

Decat sa ramana cineva cu impresia ca as putea fi santajabil, sunt gata sa spune da domne, candidez, sa decida partidele, cine o mai decide, dar pe mine nu ma impiedica nimic ca dua ce colegii mei fac studii, verificari, sa constate de exemplu altceva decat am constatat eu si sa zica domne tu esti optiunea noastra ”, a declarat ANTONESCU, luni seara la postul B1 Tv.