ANTONESCU: Nu mai candidez la presedintia PNL, sustin candidatura lui Klaus IOHANNIS

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a spus, miercuri, ca nu mai candideaza la presedintia partidului, explicand ca declaratiile sale din ultimele ore care au lasat sa se inteleaga ca ar putea candida au fost facute in conditiile in care nu stia cine sunt candidatii care se vor lansa in cursa pentru sefia partidului, cu referire directa la Klaus Iohannis.

“La sefia partidului nu mai candidez, daca as fi intentionat nu as fi demisionat. Daca ieri am spus ca nu stiu daca voi candida, am facut-o pentru ca nu cunosteam candidatii”, a declarat Crin Antonescu. 

Citeste si: Quintus: Domnul Iohannis este o mare personalitate si a dovedit ca este pe deplin liberal

Presedintele PNL a mai spus ca sustine candidatura lui Klaus Iohannis la sefia PNL si a adaugat ca in situatia in care acesta nu demisiona din functia de prim-vicepresedinte, oricum ar fi preluat prerogativele de presedinte.

Citeste si: Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura la sefia PNL

“Domnul Klaus Iohannis a cerut derogare de la vechime pentru a candida la sefia partidului. Sustin candidatura lui Klaus Iohannis, suntem intr-un congres bine-venit, in situatia in care demisiona Klaus Iohannis ca vicepresedinte prelua oricum prerogativele de presedinte. Sunt inca presedintele partidului, salut candidatura domnului Iohannis si candidatura domnului Ghise, PNL a fost mereu un partid al competitiei”, a adaugat presedintele interimar al PNL.