ANTONESCU: Nu regret ca am intrat in competitie cu IOHANNIS. Sunt dispus sa ma bat

CRIN ANTONESCU a declarat, duminica seara in studioul televiziunii DIGI 24, ca nu regreta niciun moment ca a intrat in competitie cu actualul lider al liberalilor, KLAUS IOHANNIS, pentru obtinerea postului de candidat din partea Partidului National Liberal (PNL) in vederea ALEGERILOR PREZIDENTIALE din aceasta toamna.

In plus, fostul presedinte al PNL a declarat ca nu va ezita sa se lupte pentru a castiga duelul cu edilul Sibiului adaugand si faptul ca nu poate fi santajat de nimeni si nici nu poate fi banuit de vreo legatura cu presedintele TRAIAN BASESCU.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Este inutil sa fim acuzati de LOVITURA de STAT 

„Sigur, am devenit competitor, dar nu este o drama. Nu regret nici o clipa. Poate ca e neobisnuit, dar nu inseamna ca e mai putin sanatos. Nu am nici o legatura cu nimeni, nu pot fi santajat, nu am cu ce. Sunt aici, n-am nici o ezitare sa ma bat”, a spus fostul presedinte al PNL.

CRIN ANTONESCU a mai spus ca este foarte multumit de faptul ca solutia sa pentru sefia PNL, KLAUS IOHANNIS, este una viabila si acceptata de toata lumea, un lucru care il face sa doarma linistit cand pune capul pe perna.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU: Partidul lui Tariceanu este facut in debaraua lui Victor Ponta! UPDATE 

“Faptul ca am predat stafeta unui om care e acceptat si e vazut ca o solutie viabila ma face sa dorm linistit atunci cand vreau sa ma odihnesc. Fara nicio ipocrizie, este un motiv de multumire”, a adaugat CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: gandul.info