Antonescu: Nu sunt prieten cu Basescu, dar nu mai sunt nici cu Ponta. Am inghitit provovocari si lucruri la vedere

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat, marti seara in timpul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea Tv, ca nu este prieten cu Traian Basescu, drept raspuns afirmatiei lui Victor Ponta, care a apreciat ca liderul lberalilor are acelasi limbaj ca al sefului statului de cand e prieten cu acesta.

“Nu sunt prieten cu Basescu, dar nu mai sunt nici cu Victor Ponta. Cu Ponta sunt asociat politic si vreau sa duc la bun sfarsit acest parteneriat”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV. Liderul PNL a explicat in aceeasi emisiune ca din punctul sau de vedere, USL va dura pana in 2016, dar ca exista si anumite situatii care ar putea duce la sfarsitul acordului lor.

Citeste si: Crin Antonescu: Intre mine si Dan Voiculescu este o non relatie. USD nu ma deranjeaza 

“Stiti cand nu o sa mai fie USL? Noi am facut USL nu ca sa fim siguri ca vom castiga alegerile, nu ca nu mai are Basescu loc de jocuri politice, nu ca Ponta sa fie premier, am facut aceste lucrui pentru ca Romania sa mearga inainte, sa iasa dintr-o fundatura in care a intrat in ultimii ani. In momentul in care devine limpede ca partenerii nostri vor sa faca altceva decat am spus in fata oamenilor…”, a spus el.

“Am inghitit toate aceste lucruri, provocari, lucraturi la vedere vreme de un an de zile, pentru ca mi se pare ca trebuie sa luptam pana la ultima sansa sa facem ceva. In momentul in care ultima speranta ca putem face ceea ce am promis s-a dus, atunci s-a terminat si USL. Nu am de unde sa stiu cand se va intampla”, a mentionat Antonescu.

Sursa foto: gov.ro