Antonescu: Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi!

crin_antonescu-usl-constanta

Crin Antonescu a declarat sambata, dupa reuniunea USL de la Sala Sporturilor din Constanta, ca discursul de astazi nu a insemnat relansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, ci pozitia sa despre problemele unei generatii si optiunea ei pentu un alt tip de presedinte.

“Din punct de vedere politic, aceasta candidatura se activeaza oficial cand incepe campania electorala, probabil in toamna anului viitor. Pana atunci, voi vorbi cu orice prilej despre ceea ce cred ca trebuie sa faca viitorul presedinte al Romaniei. Am vorbit azi despre problemele unei generatii si optiunea ei pentu un alt tip de presedinte. N-am lansat nimic”, a declarat liderul PNL.

Cat despre atacurile fata de adversarii sai politici, Antonescu a precizat ca s-a aflat la reuniune pentru a vorbi despre Romania si viitorul acestei tari, nu sa-si atace adversarii.

“Mi se pare ca despre adversarii politici am spus de fiecare data ce am crezut ca tebuie sa spun. Acum vorbeam despre Romania, nu despre adversarii mei politici”, a spus Antonescu.

Si in cadrul discursului de la Sala Sporturilor, Antonescu a subliniat ca prezenta sa la reuniunea USL nu este o relansare a candidaturii sale pentru Presedintie.

“Unii cred ca ne-am intalnit aici pentru ca eu, Crin Antonescu, sa imi confirm candidatura la Presedintie. Nu-i adevarat, nu vreau sa confirm nimic pentru ca n-a infirmat-o nimeni. Altii cred ca vreau sa prezint un program prezidential. Nu. Am venit aici impreuna cu cativa prieteni sa discutam despre viitor, despre viitorul pe care voi il puteti face si despre batalia pentru Presedintie, care nu inseamna tot, dar inseamna un pas. Nu-mi depun acum nicio candidatura. Nu vreau sa fiu candidat, vreau sa fiu presedintele Romaniei si voi fi”, a spus Antonescu.

Foto: Antena 1