Antonescu participa la intalnirea regionala a PNL desfasurata la Braila. UPDATE – FOTO

PNL a finalizat lista pentru alegerile europarlamentare, documentul urmand a fi depus luni la Biroul Electoral Central (BEC). Presedintele liberal, Crin Antonescu, participa sambata, la Braila, la intalnirea regionala a reprezentantilor PNL din zona de Sud-Est a Romaniei, iar la finalul evenimentului va sustine o conferinta de presa.

La intalnirea de la Braila sunt lansati  o parte dintre candidatii PNL la alegerile europarlamentare. La eveniment participa lideri ai PNL, europarlamentarii liberali Ramona Manescu, Adina Valean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Cristian Busoi, candidati la alegerile pentru Parlamentul European si aproximativ 3.000 de liberali din sase judete: Braila, Constanta, Tulcea, Vrancea, Buzau si Galati.

Mondo News va actualiza principalele aspecte de la reuniunea PNL. Va prezentam mai jos imagini de la intalnire.

stirea se actualizeaza

Partidele politice, aliantele politice si cele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale legal constituite si candidatii independenti mai pot sa-si depuna si sa-si inregistreze candidaturile pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central pana pe 26 martie, ora 24,00.

In termen de 24 de ore de la inregistrare, cel mai tarziu pe 27 martie, listele de candidati si candidaturile independente sunt aduse la cunostinta publica prin afisare la sediul BEC si la birourile electorale.

Pana la implinirea a 45 de zile inainte de data alegerilor, cel mai tarziu 10 aprilie, se pot formula contestatii privind admiterea sau respingerea candidaturilor. Solutionarea se va face de Tribunalul Bucuresti, in termen de 2 zile. Decizia poate fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti, iar cel mai tarziu la 15 aprilie CAB se pronunta prin decizie definitiva.