ANTONESCU pledeaza pentru EXCLUDEREA din PNL a parlamentarilor asociati grupului Tariceanu

ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

Fostul presedinte al PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat, luni, ca parlamentarii liberali asociati grupului lui Calin Popescu Tariceanu “lupta impotriva partidului” si a pledat pentru excluderea acestora din PNL, fie inaintea congresului partidului, fie dupa acesta.

Antonescu a fost intrebat daca parlamentarii care s-au afiliat grupului initiat de Calin Popescu Tariceanu ar trebui exclusi din PNL.

Citeste si: ANTONESCU ar putea fi inclus in SONDAJE, alaturi de IOHANNIS, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

“Eu, personal, dar nu mai e din fericire pentru mine responsabilitatea mea practica, executiva, eu cred ca in orice partid serios fiecare membru, cu atat mai mult un parlamentar, pentru ca e vorba de cativa parlamentari, trebuie sa raspunda la intrebarea urmatoare: sunt in acest partid? Sau sunt intr-o organizatie, partid, asociatie, care lupta impotriva propriului meu partid. Tariceanu si ceilalti isi pot lua oricate nume pompoase de grupuri, de initiative, de identitate, de salvare. Sunt niste bieti pripasiti la usa PSD, care executa dispozitii de partid ale PSD, iar cei care se asociaza cu asa ceva este evident ca nu mai au nimic comun cu PNL, ci sunt adversari declarati ai acestuia. Din acest punct de vedere, pentru mine lucrurile sunt foarte simple si sper sa fie simple, cel putin pana la Congres, imediat dupa Congres si pentru conducerea partidului care va fi aleasa atunci”, a afirmat fostul presedinte al PNL.

Citeste si: IOHANNIS: Antonescu ar putea candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE. Sa vedem ce-si doreste partidul

Antonescu a mentionat ca a luat parte la sedinta grupului PNL din Senat, unde a explicat colegilor deciziile pe care le-a luat, precizandu-le ca “nu exista niciun alt motiv, nici intern, nici extern, nici vazut, nici nevazut” decat cele anuntate public la momentul prezentarii deciziei de a se retrage din cursa prezidentiala.