Antonescu: PNL a blocat Legea amnistiei, este scandalos ca premierul sa minta in fata opiniei publice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca premierul Victor Ponta minte atunci cand spune ca PNL a initiat proiectul de lege privind amnistia si gratierea, afirmand ca este o minciuna scandaloasa, in conditiile in care proiectul se afla la Camera Deputatilor, iar el este senator.

“Domnul Ponta a facut o afirmatie scandaloasa cum ca legea amnistiei a fost initiata de mine si de Relu Fenechiu. Este o minciuna sfruntata. Proiectul este la Camera Deputatilor si eu sunt senator. Apoi, nici Relu Fenechiu nu a fost initiator. Legea a fost initiata de Nicu Paun si Madalin Voicu, si pornind de la acel proiect, au survenit foarte multe si grave amendamente facute de parlamentari ai PSD. Nici in calitate de initiatori, sau de initiatori de amendamente, nu am fost nici eu nici Fenechiu, nici vreun parlamentar liberal. Este scandalos ca premierul sa minta in fata opiniei publice. Lucrurile acestea se pot verifica”, a declarat Crin Antonescu, intr-o conferinta de presa.

“Grupul parlamentar al PNL din Camera s-a retras de la dezbateri, blocand legea amnistiei si gratierii. Nu numai ca am blocat-o, pozitia noastra politica se cunoaste foarte clar”, a spus liderul PNL.

Citeste si: Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca PNL va strivi toate partiduletele, inclusiv PMP