Antonescu: PNL a finalizat lista pentru alegerile europarlamentare

crin-antonescu-pnl

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul din Soseaua Kiseleff nr. 57, ca PNL a finalizat lista pentru alegerile europarlamentare si a adaugat ca documentul va fi depus luni.

Antonescu a tinut sa multumeasca celor care au semnat pentru listele de sustinere a candidatilor liberali si a adaugat ca luni va da mai multe detalii cu privire la lista.

“PNL a finalizat lista pentru alegerile europarlamentare.Va fi depusa luni, dupa cum a decis comitetul de conducere al pregatirii pentru aceste alegeri. Luni la ora 11.00 vafi depusa. As vrea sa le multumesc tuturor celor care au semnat pentru listele de sustinere a candidatilor PNL. Detalii despre lista si semnaturi veti primi luni”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a facut referire si la dezbaterea pe teme economice si de politica fiscala solicitata de PNL, care va avea loc, tot luni, in Camera Deputatilor. 

Citeste si: Antonescu: PSD fura si fura tare! Este un guvern Ponta-Ghita

“Asteptam cu interes dezbaterea solicitata de PNL si care va avea loc in Camera Deputatilor luni, cand premierul va veni si va participa la o dezbatere destinata temelor economice si de politica fiscala. Scopul, din punctul nostru de vedere, este clarificarea intentiilor in legatura cu cateva obiective din programul de guvernare, asupra carora am manifestat un interes major, cu cateva decizii pe care le dorim cat mai rapide si asupra carora speram ca Victor Ponta sa dea informatii cat se poate de lipsite de echivoc. Este vorba de reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator si scutirea de impozit a profitului reinvestit. Sunt temele pe care PNL se focalizeaza si asteptam o dezbatere cinstita si deschisa”, a spus liderul PNL.

Antonescu a tinut sa adauge ca “este un fapt bun ca are loc o dezbatere cu Guvernul in Parlament, intre opozitie si putere”.