ANTONESCU: PNL a reusit sa impiedice cadorisirea portului Constanta catre Radu Mazare

CRIN ANTONESCU, liderul liberalilor, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta luni ca Partidul National Liberal a reusit sa se opuna CADORISIRII Portului Constanta catre Primaria orasului de la malul marii.

“Atunci cand Partidul National Liberal (PNL) se afla la guvernare am reusit cu succes sa impiedicam CADORISIREA Portului Constanta catre RADU MAZARE. Ministrul RAMONA MANESCU s-a opus trecerii Portului Constanta sub jurisdictia Primariei de la Constanta.

In ciuda unei discutii dure, la care am participat eu, Liviu Dragnea, premierul VICTOR PONTA si ministrul Transporturilor RAMONA MANESCU, noi am sustinut demersul doamnei MANESCU si Portul Constanta nu i s-a dat lui RADU MAZARE.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: VICTOR PONTA protejeaza actiunile si intentiile de coruptie si feudalizare a Romaniei 

Acum, VICTOR PONTA si DAN SOVA eludeaza si sfideaza toate considerentele din punct de vedere economic si social in ceea ce priveste trecerea Portului Constantasub dominatia clanului rosu de la Constanta”, a declarat CRIN ANTONESCU.

In incheierea intalnirii cu jurnalistii, CRIN ANTONESCU a mai spus ca VICTOR PONTA a participat la CAMPANIA ELECTORALA ca premier dar s-a folosit de toate mecanismele de partid din dotare.

Citeste si: ANTONESCU: Un vot la europarlamentare pentru PNTCD sau Forta Civica inseamna un vot pentru PSD 

“VICTOR PONTA a facut aceasta CAMPANIE ELECTORALA pentru EUROPARLAMENTARE  pe post de ministru, dar  folosindu-se de mecanismele de partid. S-au facut liste, toate adunarile au fost linistite si rosii, intruniri fericite care au dat bine la televizor”, a conchis liderul liberal.

 Sursa foto: gandul.info