ANTONESCU: PNL poate SCHIMBA ISTORIA ROMANIEI incepand cu 25 mai! VIDEO

Crin ANTONESCU le-a transmis astazi un  mesaj puternic romanilor! Liderul liberal are convingerea ca partidul pe care il reprezinta poate “SCHIMBA ISTORIA ROMANIEI” incepand cu alegerile europarlamentare din 25 mai.

“Partidul National Liberal poate schimba istoria Romaniei incepand cu 25 mai! Vom sarbatori suta de ani a Romaniei Intregi cu conducatori normali, cinstiti si civilizati, cu conducatori care sa-i iubeasca pe romani, care sa-i respecte pe romani, care sa faca pentru aceasta natiune ceea ce fac cei mai multi primari, pentru comunitatile in care traiesc. Si cand conducatorii Romaniei vor face aceste lucruri, atunci vom fi o tara puternica, o tara unita, o tara care sa aiba curajul sa priveasca viitorul!”, a scris Crin ANTONESCU pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: PNL este suficient de puternic sa dea presedintele Romaniei si sa conduca Guvernul cand va fi momentul

Alaturi de mesajul scris, liderul liberal a postat si materialul video reprezentand discursul pe care acesta l-a tinut la Deva in cadrul lansarii candidatilor PNL pentru PE. 1300 liberali au participat la eveniment.

Citeste si: Crin Antonescu: Daca nu era PNL si Ramona Manescu, toate porturile Romaniei ar fi fost in domeniul privat al lui Mazare

Sursa video: youtube.com