Antonescu: Ponta a avut doar o interventie de efect teatral

Crin Antonescu a vorbit, inainte de Delegatia Permanenta a PNL, despre ultima declaratie a premierului Ponta, care cerea o reconciliere in cadrul USL. Liderul liberal crede ca primul ministru a jucat teatru, vorbind despre o impacare intre PNL si PSD.

“Am apreciat prestatia mediatica. Este parte dintr-un lung sir de efecte politice, ca in cazul Basescu, sau Stolojan, cand oamenii politici au inceput sa planga. Astazi l-am sunat pe domnul Ponta, mi-a raspuns . L-am intrebat daca avem niste date noi, adica daca partidul sau este dispus sa mearga pe formula propusa de noi . Mi-a spus ca nu, deci a fost doar o interventie de efect teatral. Voi prezenta aceste lucruri si colegilor mei”, a spus presedintele Senatului cu doar cateva minute inainte de Biroul Permanent al PNL.
 
Citeste si: Klaus Iohannis: Declaratia lui Ponta nu aduce nimic nou
 
Majoritatea liberala a aratat, astazi, disponibilitatea de a iesi de la guvernare, din cauza comportamentului afisat de Victor Ponta si PSD,  cu privire la instalarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de interne. Mihai Voicu, purtatorul de cuvant al PNL si Puiu Hasotti au avut interventii transante inainte de intrunirea liberala, vorbind despre un final al USL.
 
Doar fostul premier, liberalul Calin Popescu Tariceanu, s-a aratat impotriva unei ruperi a USL.