Antonescu: Ponta nu are vreo calitate sa fie de acord cu propunerile PNL. Are de ales intre Iohannis si Voiculescu

CRIN ANTONESCU: Existenta Senatului nu e suficienta pentru a garanta democratia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reactionat, inainte de sedinta USL, la declaratiile lui Victor Ponta, potrivit carora, fara acceptul celor patru partide care formeaza USL, Klaus Iohannis va fi numit ori in functia de ministru de Interne, ori in functia de vicerpremier si ministru al Finantelor, fara a se ajunge in Parlament cu varianta vicepremier-ministru de Interne.

Antonescu a declarat ca Ponta nu este in masura sa aseze propunerile PNL cu privire la nominalizarile pe care le face in Guvern si a adaugat ca situatia este ca si pana acum, adica Victor Ponta are de ales intre Klaus Iohannis sau Dan Voiculescu.

Vezi aici declaratia lui Victor Ponta la care face referire liderul PNL

“Domnul Ponta nu este nici prin functie, nici prin situatie in vreo calitate sa fie de acord sau sa nu fie sa aseze propunerile PNL. Sigur, d-nul Ponta ca premier are dreptul sa spuna ‘cutare om, nu pot sa lucrez cu el, mi se pare incompetent‘. Insa el a spus ca propunerile sunt foarte bune, cu precadere Klaus Iohannis, s-a intrecut cu Traian Basescu sa spuna ca este foarte bun, dar nu d-nul Ponta face ordine. Este o chestiune simpla”, a declarat Antonescu.

“Noi nu am cerut nimic in plus, am cerut venirea in Parlament, dar care nu inseamna extinderea Guvernului sau a a pozitilor pe care PNL le detine. Ramane cum am vorbit. D-nul Ponta are de ales intre Klaus Iohannis si Dan Voiculescu. Cum sa facem alta propunere cand d-nul Ponta, numerosi oameni din PSD si Traian Basescu spun ca Iohannis este un asa de mare castig?!!! Cum sa o schimbam?”, a conchis Crin Antonescu.