Antonescu: Ponta nu trimite nimic la Basescu, nu poate face numiri cu forta!

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal (PNL), a declarat ca premierul Victor Ponta nu poate trimite nominalizarea lui Klaus Iohannis la functia de la ministru de Interne la Cotroceni, liberalul referindu-se la anuntul facut de premierul Ponta, conform caruia va trimite marti la Cotroceni propunerile pentru investirea noilor ministri liberali in functii.

Declaratia a fost facuta pe holurile Palatului Parlamentului, inainte de intrarea la sedinta de plen a Senatului, Crin Antonescu fiind asaltat de jurnalistii care doreau sa obtina o reactie la anuntul facut de premier, informeaza Ziare.com.

Antonescu s-a aratat vizibil iritat. “Cand dam declaratii dam declaratii. E indecent!”, le-a reprosat el jurnalistilor. “V-am spus doar ca premierul nu va putea face aceasta numire cu forta”, a subliniat Crin Antonescu, dupa care a intrat la sedinta de plen. “Nu cred ca trimite nimic!”, a conchis liderul PNL.

Citeste si: Victor Ponta il va anunta, marti, pe Traian Basescu de nominalizarea lui Iohannis la MAI

Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca a decis sa trimita la Palatul Cotroceni marti seara propunerile facute de liberali pentru cele patru functii in Guvern: Teodor Atanasiu (Economie), Eugen Nicolaescu (Finante), Cristian Busoi (Sanatate) si Klaus Iohannis (Interne).

“Am pregatit toate hartiile”, a spus premierul. Ponta nu a facut nicio referire cu privire la solicitarea expresa a PNL, ca Iohannis sa primeasca functia de vicepremier pe domeniul ordine si siguranta nationala, in schimb a subliniat ca asteapta “OK”-ul de la Crin Antonescu pana la ora 17, cand are loc sedinta Biroului National al PNL.

Sursa foto: adevarul.ro