ANTONESCU: PSD a taiat toate bannerele din Olt, ca sa nu se indispuna Ponta vazand sageata liberala

ANTONESCU cere Delegatie Permanenta de urgenta pentru desemnarea candidatului la Cotroceni

Presedintele PNL, CRIN ANTONESCU, a declarat joi, aflat intr-o vizita electorala la Oradea, ca PSD-istii din Olt, acolo unde se va afla vineri premierul Victor Ponta, au taiat toate bannerele electorale ale celorlalte partide, in speta ale PNL, precizand ca s-a facut o sesizare la parchet in acest caz.

“O chestiune extrem de grava. Domnul Victor Ponta merge maine in judetul Olt. Colegii sai din Olt, PSD-istii din Olt, s-au gandit ca-i vor face o mare bucurie daca maine o sa vada doar rosu in fata ochilor. Toate bannerele din Olt au fost taiate, rupte, distruse. Sa nu se indispuna domnul Ponta vazand vreo sageata liberala! S-au facut sesizari la Parchet”, a precizat CRIN ANTONESCU.

Citeste si: Antonescu: Ponta seamana mult cu Nastase, este o persoana aroganta, care le stie pe toate

ANTONESCU a facut inca o data apel la presedintele Traian Basescu si la premierul Victor Ponta sa nu mai sfideze electoratul prin falsificarea continutului dezbaterii electorale pentru alegerile europarlamentare, pe care au transformat-o “intr-o sfada continua”.

Citeste si: Membrii PSD Gorj, anchetati penal pentru coruperea alegatorilor

“Sfidarea la adresa electoratului acestei tari, prin falsificarea continutului dezbaterii publice electorale pentru europarlamentare de catre domnul Ponta si PSD in principal si de catre domnul Basescu, jucator politic declarat, ca si presedinte al Romaniei. Fac un apel pentru ca imi aduc aminte ca multa vreme propaganda celor doi domni s-a indeletnicit in a ma descrie ca pe un om foarte certaret si conflictual. Ne uitam astazi si vedem ca ei, intr-o sfada continua, compromit Romania. Cand se uita la conflictul din Ucraina, se uita si la tarile din zona si vad un presedinte si un premier care fac declaratii rar auzite intr-o tara democratica.”, a spus presedintele PNL.

Citeste si: VICTOR PONTA isi asociaza imaginea cu succese ale ROMANIEI la care nu a contribuit cu nimic 

“Incercam peste tot sa facem campanie electorala cinstita. Sa le spunem oamenilor sa ne dea votul si le spunem ce vom face in Parlamentul European. Avem un complet pachet de solutii pe care le asumam, facem asta din respect pentru alegatori”, a completat ANTONESCU.