ANTONESCU reactioneaza: O mizerie, calomnii ordinare. Nu ma faceti, ca voi candida la PREZIDENTIALE!

CRIN ANTONESCU

CRIN ANTONESCU a reactionat DUR dupa ATACUL senatorului PSD Liviu Pop, care a declarat ca fostul presedinte al PNL s-ar fi intalnit cu Traian Basescu, moment in care presedintele l-ar fi santajat pe Antonescu sa rupa USL, ca urmare a asa-zisei implicari a acestuia in dosarul fostului presedinte CJ Cluj, liberalul Horia Uioreanu.

“De luni de zile sunt tocat fara sa ma intrebe nimeni nimic. Apreciez ca acum ma intrebati.

In 24 de ani de activitate politica n-aș putea sa ma plang ca am fost ocolit, scutit de foarte multe mizerii. Ceea ce face acum, din pacate, un om tanar e cea mai mare mizerie pe care eu am vazut-o indreptata impotriva mea in 24 de ani. In mod categoric nu am nici cea mai mica legatura cu un dosar Uioreanu.

Citeste si: ANTONESCU ar putea fi inclus in SONDAJE, alaturi de IOHANNIS, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Nu am nici cea mai mica legatura sub o forma sau alta cu ce a facut domnul Uioreanu in dosarul domniei sale. Sub nici o forma nu am avut discutii de acest gen cu domnul Basescu, nu pot sa va spun ce am facut in ziua de 10 februarie, dar pot sa va spun ca nu m-am intalnit cu Basescu”, a declarat ANTONESCU.

“E o diversiune de cea mai joasa speta cum eu nu am mai vazut, cum nu s-a intamplat impotriva me nici pe vremea lui Basescu”, a punctat fostul presedinte al PNL.

Ca sa arate ca nu a fost vorba niciun moment de santaja din partea lui BASESCU, CRIN ANTONESCU este gata sa candideze la presedintie.

Citeste si: PDL si IRL au semnat protocolul de colaborare. CHILIMAN va conduce organizatia PDL Sector 1

“E evident, de la sine inteles, daca decizii politice cum ar fi iesirea de la guvernare sau cum ar fi anuntul meu ca nu mai doresc sa candidez la presedintie lasa liber un asemenea spatiu, pentru cele mai ordinare calomnii, astfel incat el nu poate fi explicat decat prin acuzatii de santaj, eu va spun ca nu refac nici un USL.
USL nu-l fac la loc, dar de candidat, candidez pentru a arata ca nu sunt santajat. NU ma faceti, cao fac si candidez la alegerile prezidentiale. (…)Nu există nici cel mai mic motiv exterior fiintei mele sa nu candidez la alegerile prezidentiale”, a amenintat ANTONESCU.