ANTONESCU, satul de comportamentul lui PONTA: MINTE! Nu am avut o relatie de familie! Mi se face GREATA!

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Crin ANTONESCU a luat foc dupa ultimele declaratii ale lui Victor PONTA! Premierul declarase ca intre el si liderul liberal existase o relatie de buna prietenie, care a implicat chiar si intalniri intre familiile celor doi.

Pentru ANTONESCU, intalnirile cu PONTA au avut mereu un scop strict politic.

“Am fost intr-adevar la ziua fetitei lui cu familia intr-un loc public si am fost eu la el acasa si el la mine acasa, dar am vorbit doar politica. Nu era o relatie apropiata de familie. E una din minciunile care conteaza cel mai putin. Nu trebuie comparate relatiile dintre doi vecini cu cele de familie.

Citeste si: ANTONESCU: PNL poate SCHIMBA ISTORIA ROMANIEI incepand cu 25 mai! VIDEO

E ipocrizie atunci cand vobeste de refacerea USL. Actele lui Ponta si a celor din jurul lui au dus la ruperea USL. NU am fost prieten de familie. Nu ne-am intalnit  niciodata cu familiile. Am avut o relatie politica apropiata ca doi oameni care au constituit o alianta”, a reactionat Crin ANTONESCU la Romania Tv.

“E o chestie de usoara mahala. Sa ramanem cu simtul umorului pentru ca altfel imi este greata. Daca vrea sa ma sustine la presedintie e doar o solutie. Sa ma sustina si fara refacerea USL. E singura solutie daca PSD merge totusi cu ipocrizia inainte”, a mai spus liderul liberal.

Citeste si: UDREA: PONTA sa ia mai des notite de la BASESCU