Antonescu ar putea participa la o sedinta informala a PNL. Purtatorul de cuvant al liberalilor nu a confirmat reuniunea

crin-antonescu-pnl

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat o sedinta informala, vineri la pranz, cu liderii PNL pentru a le da colegilor un mandat pentru ziua de luni, atunci cand Victor Ponta va trebui sa ia o decizie referitoare la numirile din Guvern.

De precizat ca liderul PNL va fi plecat luni si marti in Austria. La intalnire se va discuta ce pasi trebuie sa urmeze PNL in continuare, in conditiile in care USL se afla in impas. 

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, nu a confirmat, insa, sedinta care ar urma sa se desfasoare in USL. Ea a declarat in urma cu putin timp ca nu a fost convocata nicio sedinta, iar daca liderii liberali se intalnesc la sediu, este o intalnire normala, care se desfasoara zilnic.

Vezi aici pozitia oficiala a PNL dupa declaratia data ieri de Victor Ponta

“Nu este convocata nicio sedinta astazi cu liderii PNL nici formala nici informala. Daca domnul Crin Antonescu vine la sediu si daca mai vin si alti colegi, nu inseamna ca este o sedinta sau se da un mandat. Noi zilnic mergem la sediu si discutam, insa nu este programata nicio sedinta. Ultimatumul l-a dat domnul Ponta, dupa o alta serie de ultimatumuri. Lucrurile sunt clare. Nu este ceva de condus in esenta luni, cand domnul Ponta la ultimatumul pe care si l-a dat practic trebuie sa arate ce a decis. Ne-a cam spus el de luni, dar luni poate veni in Parlament si noi asta speram. Sa vina jumatate de ora, sa treaca acea schimbare a atributiilor vicepremierului liberal care sa fie ministru de interne si vicepremier si apoi sa puna ministrii plini pe portofoliile care apartin PNL”, a declarat Cristina Pocora.