ANTONESCU, siderat: Ce au facut aseara Gadea, Ponta si candidatii PSD nu am vazut de pe vremea lui CEAUSESCU

CRIN ANTONESCU a reactionat dupa ce premierul Victor Ponta si cativa candidati social democrati la EUROPARLAMENTARE si-au facut campanie electorala pe spatele gimnastelor de aur ale Romaniei.

“Cele petrecute aseara (n.r. – luni seara) la postul de televiziune Antena 3, la Gadea (n.r.-Mihai Gadea ), sunt scandaloase si as putea spune ca de 24 de ani de la primele alegeri dupa perioada comunista nu am vazut asa ceva.

Modul jenant si sfidator in care, in cursul unei emisiuni, nu electorale, ci normale, campioanele de gimnastica, sportive, au fost asociate nu doar cu presedintele unui partid aflat in campanie electorala, care sa zicem ca a fost acolo in calitate de prim-ministru, ci direct, fara jena, cu candidati la aceste alegeri, este strigator la cer.

Citeste si: ANTONESCU: Tinta PSD este ca PNL sa esueze

Dupa cate se pare, nici domnul Gadea, nici domnul Ponta nu au vreo jena, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa protestam tocmai cand discutam despre Uniunea Europeana si Parlamentul European”, a declarat Crin Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Timisoara.

Presedintele PNL a mai spus ca o astfel de atitudine nu a mai intalnit de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, atunci cand succesele sportivilor erau dedicate “tovarasului si tovarasei”.

Citeste si: ANTONESCU face un apel catre romani sa se prezinte la VOT: Oamenii trebuie sa stie ca nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa

“Ceea ce au facut aseara Gadea, Ponta si ceilalti candidati ai PSD eu nu am mai vazut de pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Numai atunci succesele marilor sportivi ai Romaniei erau dedicate tovarasului si tovarasei. Asa ceva este o rusine. Daca domnului Gadea nu ii e rusine, cred ca macar o pozitie publica trebuie sa luam din punct de vedere al reprezentarii opiniei publice romanesti”, a punctat ANTONESCU.

Presedintele PNL s-a aflat, marti, intr-o vizita in judetul Caras-Severin, apoi a sustinut o conferinta de presa la Timisoara.