ANTONESCU: Tariceanu a fost mereu un lider politic mediocru, nu ma mira parerea lui

Antonescu: I-ar fi fost mai bine lui Victor Ponta sa plece imediat dupa alegeri

Fostul presedinte al PNL, CRIN ANTONESCU, a afrmat luni, ca reactie la criticile aduse de Calin Popescu Tariceanu cu privire la demisia sa, ca nu doreste sa comenteze declaratiile unui “apatrid politic”, catalogand activitatea acestuia in fruntea partidului drept una mediocra.

„Tariceanu a fost mereu un lider politic mediocru, nu ma mira parerea lui. Cat despre trecerea la PPE si consideratiile sale, nu pot discuta despre tradare cu un personaj apatrid din punct de vedere politic. Tariceanu vorbeste din buzunarul lui Ponta”, a spus Antonescu. 

Vezi aici acuzatiile lansate de Tariceanu la adresa li Crin Antonescu

“Nu ma intereseaza d-nul Tariceanu. Despre valorile pe care le are Tariceanu nu vreau sa comentez. Tariceanu a fost mereu un lider politic mediocru obisnuit cu o anumita dimensiune in aspriatie, adica mica. Eu nu am tradat pe nimeni, toate consideratiile despre dreapta, despre ALDE si despre PPE vadesc incultura politica a d-lui Tariceanu, care a blocat evolutia PNL catre dreapta europeana, dintr-un interes meschin, pentru ca atunci detinea un post in structura ALDE”, a mai declarat CRIN ANTONESCU.

El a adaugat: “Nu pot discuta despre tradare cu un personaj apatrid din punct de vedere politic, care vorbeste chircit dintr-un buzunar al domnului Victor Ponta”.

Citeste si: Antonescu: IOHANNIS va prelua prerogativele de conducere ale partidului