ANTONESCU: Tinta PSD este ca PNL sa esueze

Crin Antonescu acuza PSD de JOCURI NECURATE in plina CAMPANIE ELECTORALA. Presedintele liberal considera ca propaganda fostilor parteneri de guvernare este doar un atac virulent la adresa PNL.

In opinia lui CRIN ANTONESCU, tinta PSD este ca PNL sa esueze si sa nu poata merge „ prin el insusi”.

Citeste si: ANTONESCU face un apel catre romani sa se prezinte la VOT: Oamenii trebuie sa stie ca nu ii pedepsesc pe politicieni daca stau acasa

(…)„Din acest motiv daca urmariti cu atentie propaganda PSD-ului, tinta ei este ca Partidul National Liberal sa esueze, ca Partidul National Liberal sa nu poata merge <prin el insusi>, si din acest motiv Partidul National Liberal, rezultatul lui, forta pe care o va dobandi la 25 mai, toate acestea sunt miezul acestor alegeri”, a declarat liderul liberal in cadrul unei intalniri electorale desfasurata la Resita.

Fostul presedinte al Senatului se declara, din nou, impotriva sondajelor de opinie, acuzand un razboi psihologic provocat de acestea.

Citeste si: POCORA: Un vot neexprimat este un vot pentru PSD

„Adversarii nostri politici, care nu sunt doar cei de la PSD, nu mai vorbesc de altii, au mizat totul pe o batalie psihologica, pe descurajarea militantilor nostri, liderilor nostri, pe anihilarea Partidului National Liberal la nivelul motivatiei si curajului de a da aceasta batalie foarte grea, prin sondaje, prin promisiuni, prin amenintari, prin capturarea, ca sa zic asa, a trei sau patru oameni, nu mai multi, dar unii cu nume mari dintre noi, si ceea ce au obtinut a fost exact contra-efectul”, a punctat Antonescu.