Antonescu: Toti ministrii PNL sunt remaniabili, insa nu am ajuns la concluzia ca trebuie remaniat vreunul

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca toti ministrii liberali sunt remaniabili, insa a adaugat ca deocamdata nu a ajuns la concluzia ca s-ar pune problema remanierii vreunui ministru.

“Toti ministrii liberali sunt remaniabili, chiar daca nu s-a pus problema pana acum. Deocamdata, nu am ajuns la concluzia ca s-ar pune problema remanierii vreunuia”, a spus liderul PNL.

Intrebat ce ministru liberal are cea mai grea sarcina, Antonescu a facut referire la  Daniel Chitoiu. “Probabil ca, fara a fi cel mai simpatic, nici macar in PNL, probabil ca misiunea cea mai grea o are vicepremierul Chitoiu. E greu sa fii un ministru al Finantelor pe un buget neincapator. De asemenea, este tinta tuturor cererilor legitime, cele mai multe din partid”, a explicat Crin Antonescu.

Cu privire la ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, Antonescu a spus ca “e foarte bine ca ministrii sa isi calibreze foarte bine nemultumirea in public”, facand referire la declaratiile acesteia fata de premierul Victor Ponta.

“Pe de alta parte, este a treia sau a patra oara cand aud de la premier replica ‘Daca nu iti convine, gasim altul’. Poate ca e nevoie de ceva mai mult”, a mai spus Crin Antonescu.