ANTONESCU: Uneori ai impresia ca intreaga clasa politica s-a transformat intr-un cor de tuteri ai DNA

CRIN ANTONESCU

Senatorul PNL CRIN ANTONESCU considera ca datoria politicenilor este sa construiasca mecanisme prin care care justitia sa fie independenta si atrage atentia ca “uneori, ai impresia ca toata clasa politica s-a transformat intr-un cor de tuteri ai DNA”.

“Uneori ai impresia ca toata clasa politica s-a transformat, dar toti — PSD, PNL, Putere, Opozitie, intr-un cor de tuteri ai DNA, ceea ce e inutil si destul de stanjenitor. Datoria politicienilor este sa creeze legi, sa construiasca si sa respecte mecanisme in care justitia sa fie cu adevarat independenta, dar orice s-ar intampla (…) dinspre sau inspre DNA, nu putem lasa responsabilitatea acolo. Aceasta vina, daca intr-adevar niste lucruri nu sunt in regula acolo, este tot la politicieni”, a afirmat miercuri, CRIN ANTONESCU, la Realitatea TV.

CITESTE SI: CRIN ANTONESCU II CRITICA PE LIDERII PNL: IL INCARCA PE IOHANNIS CU TREBURI CARE LE SUNT LOR DIFICILE

CRIN ANTONESCU a criticat atitudinea premierului VICTOR PONTA de a spune ca este victima unui abuz din partea justitiei.

“Din punct de vedere politic, este o grozavie, o catastrofa, sa vii prim-ministru VICTOR PONTA si sa spui: ‘in Romania se fac abuzuri si eu insumi sunt victima unui abuz din partea justitiei, DNA’. Nu se poate sa spui asta cand esti prim-ministru si esti, atunci era, seful celui mai mare partid din Parlament. Nu e in regula. Tu ca politician raspunzi de aceste lucruri”, a adaugat CRIN ANTONESCU.

Sursa foto: realitatea