Antonescu: Voi propune luni, la sedinta BPN al PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal (PNL), a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, in cadrul careia va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL.

“Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna «am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», daca nu se intampla asta, propunerea mea (n.n. de excludere) ramane cea pe care v-am spus-o”, a declarat Antonescu.

“Nu este vorba de imagine, si eu si in general in PNL putem sa ne asumam pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru in care credem, pentru un lucru despre care credem ca este corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect si asa ceva nu putem accepta”, a continuat presedintele liberal.

Crin Antonescu a afirmat ca rugamintea sefului statului ca el sa ii ceara lui Rosca Stanescu sa spuna daca ar fi primit bani in 2004 de la o societate cipriota “este un alt fonfleu penibil, asa, securistic, baietii intre ei”.

“Nu am de ce sa-l intreb eu pe Rosca Stanescu ce bani primea in 2004, cand ei aproape dormeau in acelasi pat, cu Basescu vreau sa spun. Daca insinueaza ca s-au intamplat lucruri ilegale, nu la mine… stie adresa, stie dumnealui unde trebuie sa se adreseze”, a mai comentat Antonescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat ca, daca documentele invocate de senatorul Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid, o reuniune a forurilor de conducere ale PNL putand avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

Sursa foto: PNL